Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Savage x Fenty - Photonews

Uiteraard pronkt de popster op Instagram ook zelf in de niemendalletjes en die kiekjes zijn behoorlijk kinky.

Rihanna lanceert de perfecte lingerie voor een pikante valentijnsnacht

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Ook al zijn we nog volop aan het afkicken van Kerstmis en Nieuwjaar, toch kijken wij nu al reikhalzend uit naar valentijn. Die romantische dag is namelijk het perfecte excuus om jezelf eens in de watten te leggen. Een lekker etentje met je lief (of met je single vriendinnen) is uiteraard een must, maar een sexy setje waarin jij je zelfverzekerd voelt, is al net zo belangrijk. En dat begrijpt Rihanna als geen ander…


‘New year, new Fenty’, moet de flamboyante Rihanna gedacht hebben. Op nieuwjaarsdag dropte de popster nog maar net 50 nieuwe tinten concealers voor Fenty Beauty en nu lanceert ze alweer een lingeriecollectie voor valentijn. The girl is on fire, maar dat kan je net zo goed over haar toch wel pikante setjes zeggen. Denk aan zwoele babydolls en doorzichtige bodysuits in de typische valentijnskleurtjes. De sensuele lijn past, afgezien van de hartjes en de sexy uitsnijdingen, trouwens perfect in het gedachtegoed van Rihanna’s Savage: body-positive beha’s en slips voor alle bad girls.

Uiteraard poseerde Rihanna ook zelf in de sexy niemendalletjes en die pikante kiekjes liet ze gisteravond al op ons los. ‘Valentijnsdag draait volledig om jou’, klinkt het bij de popster op Instagram en daar zijn haar volgers het volledig mee eens. De collectie kan je nu online scoren en is zoals steeds beschikbaar voor alle maten. Zo variëren de behamaten van 32A tot 44DD en zijn de slipjes beschikbaar van XS tot 3XL. Het prijskaartje? Dat valt trouwens erg goed mee. Een slipje shop je voor zo’n € 34. Een bralette met subtiel geplaatste hartjes scoor je dan weer voor zo’n € 50. Wie echt all the way wil gaan in de slaapkamer kan ook eens snuisteren tussen de accessoires. Iemand een zweepjeLees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '