https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © gift habeshaw via unsplash

Maar ook een tikkeltje strafbaar.

ZIEN: prachtig en uniek huwelijksaanzoek in station van Luik

Herlinde Matthys

Gewoon op je knie gaan zitten om je lief ten huwelijk te vragen, volstaat niet meer om haar van haar sokken te blazen. Een graffiti artist besloot het daarom op een heel unieke – én strafbare – manier te doen.


Geen enkele vrouw wil tussen de soep en de patatten ten huwelijk gevraagd worden. Daarom vonden mannen de afgelopen jaren de meest originele manieren uit om op één knie te gaan zitten en de belangrijkste vraag van hun leven te stellen. Van de verlovingsring in een stuk taart verstoppen, over een heuse flashmob tot een ballonvaart organiseren waarbij op de grond een gigantisch groot spandoek ligt met daarop: ‘Wil je met mij trouwen?’

Stal + Lana


Een graffiti artist vond dat allemaal toch nog een beetje cliché, en hij besloot het daarom op zijn eigen manier te doen. Hij spoot op een treinwagon met grote roze letters: ‘Will u marry me?’ Tussen de lieve boodschap stonden tal van kleine rode hartjes. Het unieke aanzoek was een aantal dagen geleden te zien in het station Luik-Guillemins. We weten niet wie de creatieve romanticus is, enkel dat hij Stal heet en zijn meisje Lana.

Superorigineel, maar eigenlijk ook superstrafbaar. Het is namelijk verboden om graffiti te spuiten op treinwagons, en er staan zelfs zware geldboetes op. Zo moest een recidivist een aantal jaar geleden maar liefst 15.000 euro betalen. Het kost de NMBS namelijk miljoenen euro’s per jaar om hun treinen weer op te kuisen.

Het is te hopen voor Stal dat-ie niet gepakt wordt, want met dat bedrag kon hij een héle mooi verlovingsring kopen. Al zijn wij vooral benieuwd of Lana ‘ja’ zei!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content