Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

No way dat jij als eerste een bericht gaat sturen.

7 stomme dingen die je doet om te verbergen dat je smoorverliefd bent

Als je verliefd bent, kan je aan niets anders meer denken. Maar no way dat jouw crush erachter mag komen dat jij head over heels bent! Dit zijn zeven dingen die je doet om het te verbergen.

1. Je doet alsof je hem/haar niet ziet.


Je hebt je crush natuurlijk al lang gesignaleerd, maar toch doe je alsof je hem/haar niet gezien hebt als je elkaar ergens tegenkomt. En dan ga je helemaal awkward hallo zeggen met een rare grijns op je gezicht.

2. Je weigert om als eerste een bericht te sturen.


Want je wilt écht niet overkomen als super desperate. Dat je stiekem de hele avond naar je smartphone ligt te staren is een klein detail.

3. Je antwoordt met opzet veel later.


Als je crush je een berichtje stuurt, lees jij dat natuurlijk binnen no time, maar vaak laat je hem/haar expres véél langer wachten op een antwoord. Je wil niet dat hij/zij denkt dat je niets beters te doen hebt, right?

4. Je doet alsof je helemaal geen gevoelens hebt.


Jouw crush mag er echt niet achter komen dat jij verliefd op hem/haar bent. Dus heb je vaak een I don’t care-houding… Maar dat geldt net zo goed voor gênante situaties. Je valt voor je crush recht op je gezicht en dan lach je gewoon met hem/haar mee, terwijl je eigenlijk wel kan janken van de pijn!

5. Je probeert te ontdekken of het gevoel wederzijds is door hem/haar te koppelen aan anderen.


Iemand zien en zeggen ‘oh, jullie zouden echt leuk zijn samen’, om dan paniekerig te kijken hoe je crush reageert. Stiekem hoop je dat hij/zij romantisch antwoordt en zegt dat jullie samen veel leuker zouden zijn...

6. Je speelt hard to get.


Het is toch zo aantrekkelijk als je onbereikbaar bent? Dus dan speel je stomweg het spel mee. Waardoor je eigenlijk doet alsof je helemaal niet openstaat voor liefde, terwijl je hem/haar zo graag met open armen zou ontvangen... Zó moeilijk.

7. Je praat met de vrienden.


Ten eerste ziet je crush op die manier dat je ook interesse hebt in anderen, en wordt hij/zij misschien jaloers. Plus: als je met zijn/haar vrienden praat, ben je tenminste bij hem/haar in de buurt. En er is stiekem niets dat je liever wilt...

Lees ook:

Partner Content

' ' ' '