Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Toa Heftiba via Unsplash

3. Trek iets aan waar je je goed in voelt.

5 tips als je voor het eerst de nacht bij je liefje doorbrengt

Het is zover. Jij en je vriend(innet)je zijn een tijdje samen en jullie mogen voor de eerste keer samen slapen van jullie ouders. Ben je nerveus? Geen zorgen, wij geven jou 5 handige tips zodat je bent voorbereid op je sleepover!

1. Geef je grenzen aan.


Bij je bae slapen is natuurlijk super spannend. Bedenk op voorhand wat je wel en niet wil. Het is niet omdat jullie samen slapen dat er ook effectief iets moet gebeuren. Knuffelen is soms al leuk genoeg! Geef zeker je grenzen aan zodat er geen misverstanden ontstaan. Praat erover! Hij/zij zal het vast begrijpen en er nog steeds een onvergetelijke avond van maken.

2. Heb geen te hoge verwachtingen.


Het is moeilijk om de avond te voorspellen. Je weet niet wat je precies moet verwachten. Kijk hoe het loopt en stel jezelf geen dingen voor. Als je van te voren te hoge verwachtingen hebt, kan het sneller tegenvallen.

3. Trek iets aan waar je je goed in voelt.


Stiekem vind je het geweldig om in zijn/haar sweater of T-shirt te slapen. Vergeet ‘per ongeluk’ je pyjama en vraag om een kledingstuk van je bae. Als je dat liever niet doet, neem dan je eigen pyjama mee. Kies iets waar jij je fijn in voelt. Sexy, comfy, your choice!

4. Neem alles mee.


Als je voor de allereerste keer overnacht bij je lief, zorg dan dat je alles bij hebt wat je nodig hebt. Vermijd ongemakkelijke momenten en vergeet je tandenborstel niet! Ook is make-upremover handig om in je tas te stoppen. Ben je bang dat hij/zij je ziet zonder make-up? No stress! Hij/zij vindt je leuk, en het zal er toch een keer van komen. En je bent en blijft even mooi met of zonder make-up.

5. Geniet.


Het is natuurlijk de eerste keer, dus weet je nog niet zo goed wat je moet verwachten. Één tip: doe wat jij leuk vindt. Kijk naar jullie gezamenlijke serie, speel een spelletje of praat de hele avond. Geniet van het moment en maak er iets speciaals van. Relax and enjoy!

Lees ook:

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '