Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Belga Image

5. Hij/zij heeft slechte dingen over je gezegd.

7 tekenen dat de beste vriend(in) van je lief stiekem verliefd is op hem/haar

Uiteraard wil je niet jaloers overkomen, maar wat als de beste vriend(in) van jouw lief hem/haar als meer dan een vriend(in) ziet? Ze kennen elkaar waarschijnlijk langer dan jullie en hebben al heel wat leuke herinneringen met elkaar. Dit zijn 7 tekenen dat die bestie jouw lief leuker vindt dan gewoon een vriend.

1. Ze hebben in het verleden (bijna) iets met elkaar gehad.


Het is mogelijk voor exen om vrienden te blijven. Maar als jouw lief zijn/haar bestie gedumpt heeft, kan het nog best weleens zo zijn dat die hem/haar terug wil. Grote kans dat het feit dat je vriend(in) nu met jou is, dat niet zal veranderen.

2. Hij/zij is flirterig met je lief.


Hij/zij hoort jullie relatie te respecteren, dus waarom zou hij/zij flirten met je vriend(in)? Om misverstanden te voorkomen, kan je best even nagaan of er alleen met jouw liefje geflirt wordt. Misschien is het wel gewoon zijn/haar persoonlijkheid en doet hij/zij flirty tegen zowat iedereen.

3. Zijn/haar bestie is nooit vriendelijk tegen je


Je wordt nooit bij gesprekken betrokken, hij/zij ‘vergeet‘ jou per ongeluk op de hoogte te brengen van plannen en heeft nog nooit iets aardigs tegen of over je gezegd. Er zijn duidelijk geen plan om vrienden te worden met je, want dat zou hem/haar een schuldgevoel kunnen opleveren wanneer hij/zij je lief steelt.

4. Hij/zij heeft je lief altijd nodig.


Niet alleen vraagt hij/zij om hulp, maar iets té vaak ook om aandacht. Ze zijn natuurlijk goede vrienden en het is begrijpelijk dat ze soms alleen willen babbelen, maar als dit te vaak gebeurt, is het wel een béétje vreemd.

5. Hij/zij heeft slechte dingen over je gezegd.


Dit is een grote red flag. Een best friend zou alleen slechte dingen over je zeggen als je ook écht slecht voor hem/haar bent. Als je weet dat je goed voor je lief bent, dan wil ze hem/haar waarschijnlijk tegen je keren.

6. Zijn/haar bestie stoort jullie expres op momenten dat jullie een date hebben – en weet het héél goed.


Jullie plannen het al weken: een super romantisch etentje om te vieren dat jullie een half jaar samen zijn. Uiteraard weet ook de beste vriend(in) van je lief het, maar preciés wanneer jullie aan tafel zitten, belt hij/zij, omdat je lief nodig is en wel nu. What?! Alsof hij/zij niet wist dat jullie een belangrijke dag hadden samen.

7. Hij/zij kopieert je.


Oké, misschien heb je een geweldige stijl of houding en is het eerder als compliment bedoeld. Maar wanneer hij/zij je kopieert in combinatie met de bovenstaande punten, dan is er meer aan de hand. Waarschijnlijk probeert hij/zij net als jou te zijn zodat je lief hem/haar leuk gaat vinden.

Lees ook:

Partner Content

' ' ' '