Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

5. Hij/zij is de allereerste waar je aan denkt als je wakker wordt

9 signalen dat je écht super verliefd bent op je liefje

Je lief is de eerste persoon waar je aan denkt wanneer je wakker wordt en de laatste wanneer je gaat slapen. Bij elk leuk of minder leuk moment zou je willen dat hij/zij erbij was en je bent er helemaal van overtuigd dat er niemand beter is. Jep, jij bent zó verliefd!

1. Het is je aller-allerbeste vriend.


Je kan echt over álles met hem/haar praten. Die leraar die je niet kan uitstaan, je ouders die weer eens zeuren of zelfs dat geheim dat je eigenlijk écht niet mocht doorvertellen, maar toch doet omdat je je lief voor de volle 100 % vertrouwt. Ook al knikt hij/zij enkel terwijl jij je emoties de vrije loop laat gaan, hij/zij luistert naar je.

2. Je hebt echt alles voor hem/haar over.


Als je bae je nodig heeft op een dag waarop jij absoluut geen tijd hebt, ga je toch heel je agenda omgooien om er te zijn. Hij/zij komt last minute een avondje films kijken? Geen probleem voor jou! Jij fietst gewoon snel naar de winkel, in de regen ahum, die nét gaat sluiten en koopt snel nog wat frisdrank en chips.

3. Het is de allerbelangrijkste persoon in je leven.


Als er iets scheelt, voel jij dat direct aan. Je gaat er dan ook alles aan doen om je vriend(in) wat op te beuren. Je vindt het enorm belangrijk om te weten hoe het met hem/haar gaat, net zo belangrijk als hoe het met jezelf gaat.

4. Hij/zij maakt je een beter persoon.


Niemand is perfect, ook jullie niet. Maar sinds jullie samen zijn, heb je het gevoel dat je een nóg betere versie van jezelf bent geworden. Je straalt zelfvertrouwen uit en dat merkt je omgeving ook.

5. Je liefje is de allereerste persoon waar je aan denkt als je wakker wordt.


Heb je iets raars gedroomd? Of net iets super leuks? Jij denkt standaard aan hem/haar als je wakker wordt, en wil je dromen dan ook meteen delen. Gebeurt er doorheen de dag iets belangrijks? Dan bel je meteen je vriend(innet)je op.

6. Je bae is standaard je hoogtepunt van de dag.


Je kan niet wachten om hem/haar tijdens de pauze op school te zien. En een lief berichtje tovert sowieso een grote glimlach op je gezicht. De week duurt natuurlijk véél te lang want zaterdag kunnen jullie ein-de-lijk een hele dag samen zijn, dat is pas echt je hoogtepunt van de week.

7. Hij/zij is perfect zoals hij/zij is.


Je wil absoluut niets veranderen aan je lief, hij/zij is helemaal perfect. Inclusief die stomme mopjes en plagerijen. Je moet er stiekem toch ook weleens om lachen.

8. Jullie ruzies duren nooit lang.


Soms hebben jullie kleine meningsverschilletjes, maar na een uurtje zijn die helemaal vergeten en kunnen jullie er alweer om lachen. Zo’n dingen horen er nu eenmaal bij, maar met wat kusjes en knuffels is dat allemaal zó weer vergeten.

9. Je bent niet bang om je gevoelens te tonen.


Voel je jezelf even slecht en heb je zin om te huilen? Je vriend(in) is er voor jou en knuffelt je zó goed dat je even later weer kan lachen. Je kan hem/haar de hele dag vertellen hoe verliefd je bent en vraagt je totaal niet af of dat wederzijds is, dat weet je gewoon heel zeker.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '