Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Cottonbro via Pexels

Je mag zeker niets overhaasten. You're still young!

5 signalen dat je beter even single bent

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Niet iedereen is er klaar voor om een vaste relatie te hebben. Sommigen genieten gewoon veel meer van het single leven. En daar is niets mis mee, tenzij je pas erachter komt wanneer je al een lief hebt. Dan kan je maar beter eerlijk zijn tegenover hem/haar én jezelf. Twijfel je of jij misschien beter even alleen bent? Dit zijn 5 signalen die je veel kunnen vertellen.


Het is niet omdat je aan onderstaande signalen voldoet dat je je vriend(innet)je meteen moet dumpen! Denk gewoon goed na over je relatie en je leven. Je mag zeker niets overhaasten. You’re still young!

1. Een klein stemmetje in je hoofd schreeuwt ‘Freedom!’


Alles kan nog zo perfect zijn met je vriendje:  Jullie hebben dezelfde interesses, jullie vrienden komen goed overeen, je hebt nooit ruzie, jullie zijn aangetrokken tot elkaar... You name it. Maar toch is er een stemmetje in je hoofd waardoor je twijfelt. Natuurlijk kan je dat negeren, want je relatie is op papier perfect, maar het slimste is om je gevoel te volgen. Als je voelt dat je er niet klaar voor bent, luister je beter naar jezelf.

2. Je hebt meer dan eens crazy momenten


Begrijp ons niet verkeerd: het is normaal om eens gek te worden van je vriend(in). Vandaar de quote: ‘cute but psycho, but cute‘. We hebben nu eenmaal veel hormonen en gevoelens. Maar als je merkt dat het meer regel dan uitzondering is, denk je best eens na wat de oorzaak is. Als je lief je telkens zo ver drijft, is dat een teken dat hij toch niet zo goed is voor je. Ben jij de oorzaak van jullie ruzies? Dan kan dat een teken dat je aan jezelf moet werken voor je een serieuze relatie begint met iemand. Als tiener maakt je heel wat fases door en leer je jezelf kennen. Dat lukt niet altijd met een tweede persoon erbij.

3. Er zijn nog zo veel dingen die je wil doen


Zijn er dingen die je nog wil doen, die je interesse wekken, die je nog wil ervaren, maar dat kan alleen als single? Jezelf die dingen ontzeggen omdat je een relatie hebt, is een tijdelijke oplossing. Je kan het wel proberen te vergeten. Toch ga je op den duur je liefje het kwalijk nemen dat je door hem dingen mist. Denk dus goed na over wat je wilt. Op zulke momenten in je leven mag je egoïstisch zijn en voor jezelf gaan. You go!

 4. Je kijkt té graag naar andere jongens


Er is helemaal niets mis met kijken, integendeel! Maar als je merkt dat je meer kijkt naar andere jongens/meisjes dan naar je eigen lief, klopt er iets niet helemaal. Als hij/zij the one and only is voor jou op dat moment, heb je eigenlijk geen behoefte aan anderen. Als het niet blijft bij kijken, maar je ook begint te flirten, mogen die alarmbellen beginnen afgaan.

5. Op sommige momenten baal je dat je een relatie hebt


Zoals wanneer je met andere jongens/meisjes aan het flirten bent. Als je echt gelukkig bent met je vriendje, mis je the single life niet zoveel.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '