Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Ivan Babydov via Pexels

Binge je na het uitgaan nog je favoriete serie tot je indommelt? Is je huis een rommeltje maar vind je het heerlijk dat niemand je aanmaant om op te ruimen?

FLAIR ZOEKT: singles die (anoniem) willen verklappen hoe ze écht leven

De redactie

Lekker je eigen ding doen, altijd kunnen kiezen naar welke serie je kijkt, de boel de boel laten zonder dat er iemand zaagt over de rommel... Ben jij single en vind je dat het heerlijkste wat er is? Dan ben jij misschien wel dé persoon die we zoeken voor onze volgende reportage.

Voor een reportage met als werktitel ‘Zo leven singles echt’ zijn we op zoek naar leuke singles (M/V/X) die (anoniem) willen getuigen over ‘het leven achter-de-schermen van een single’.

Hoe leef jij wanneer er niemand kijkt? Bak je na het uitgaan om 4 uur ’s ochtends nog een ei en binge je je favoriete serie tot je indommelt? Is je huis zo rommelig dat het op een stort lijkt, maar vind je het heerlijk dat niemand je aanmaant om op te ruimen? Ontbijt je steevast in bed samen met je huisdier?

Stuur een mailtje met als onderwerp ‘The single life’ naar laura.vansweevelt@flair.be en vertel ons welke typische ‘singlezaken’ jij allemaal doet wanneer niemand kijkt. Vergeet zeker je leeftijd niet te vermelden en hoe lang je al single bent.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '