Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Ksenia Chernaya via Pexels

Voor een anonieme reportage zijn we op zoek naar jouw getuigenis.

OPROEP: mijn partner is geen goede ouderfiguur

Ben jij samen met de man of vrouw van je leven, maar wil hij of zij niet al te veel te maken hebben met je of jullie kinderen? Voor een anonieme reportage in Flair zijn we op zoek naar jouw verhaal.

Ken je dat gevoel, dat je er alleen voor staat terwijl je toch een partner aan je zijde hebt? Flair zoekt vrouwen of mannen met een partner die zijn of haar rol als ouderfiguur niet naar behoren opneemt. Ziet je partner jullie kinderen wel graag, maar draagt hij zijn of haar steentje totaal niet bij en komt de zorg en opvoeding vooral op jouw schouders terecht? Klinkt ‘als jij kinderen wil, is dat prima voor mij, maar dan ga je er wel zelf voor zorgenje bekend in de oren? Voor een anonieme reportage in Flair België zijn we op zoek naar jouw getuigenis.

Zin om je hart te luchten? Stuur een mailtje naar marijke.clabots@flair.be met wat meer informatie en je contactgegevens.

De tekst mag nagelezen en aangepast worden alvorens publicatie, zodat alle informatie correct is en je weet wat er precies verschijnt. Discretie verzekerd en anonimiteit gegarandeerd!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '