Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Alex Holyoake via Unsplash

4. Hij merkt kleine veranderingen aan je op

11 kleine signalen dat iemand een crush op je heeft

Een crush hebben op iemand is vermoeiend en vraagt veel energie. Vindt hij je nu echt leuk, doet hij zo lief tegen iedereen of ziet die jongen jou net helemáál niet zitten? Hoe moet je in hemelsnaam te weten komen of iemand ook een oogje heeft op jou?! Deze kleine signalen bieden misschien meer duidelijkheid.

1. Hij voegt je toe op elk socialemediakanaal


Niet dat het vreemd is om iemand overal te volgen, maar tegelijkertijd? Jep, hij heeft écht gezocht naar je.

2. Hij complimenteert je vaak subtiel


Grote kans dat hij te verlegen is om je écht duidelijk te complimenten, maar iets als ‘leuke trui’ is al subtiel genoeg om te weten dat hij misschien niet alleen je trui leuk vindt.

3. Hij herinnert zich alles wat je zegt


Mensen herinneren zich dingen die hun crush zegt heel goed, omdat ze op zoek zijn naar tekenen dat de ander hen leuk vindt. Vraagt hij opeens hoe het nog ging met die toets waar je een paar weken geleden voor aan het leren was? Of hij heeft een heel goed geheugen, of hij ziet je zitten.

4. Hij merkt kleine veranderingen aan je op


Heb je je haar anders zitten, en is het hem als enige opgevallen dat er iets aan je veranderd is? Hij merkt het op omdat hij je leuk vindt.

5. Hij begint altijd het gesprek


We kennen allemaal dat gevoel dat je je crush een appje wil sturen, maar je weigert om ’t gesprek te beginnen. Als hij wél zo dapper is om dat te doen en het zonder schaamte telkens opnieuw doet (ook al blijf jij te bang), vindt hij je écht leuk.

6. Hij likete een foto van maanden geleden en probeerde zijn sporen te wissen


Wanneer je op die melding klikt, komt er een foutmelding te staan. Busted.

7. Soms betrap je hem terwijl je naar je kijkt


Wanneer je in groep bent en iemand anders is aan het woord, valt het je opeens op dat hij naar je staart. Again: busted!

8. Hij probeert smoesjes te verzinnen om met je te praten


Als hij uit het niets je oude, niet bijzondere balpen complimenteert, wilt hij waarschijnlijk gewoon een gesprek met je aanknopen. Cute!9. Hij kijkt nooit op zijn telefoon


Helaas, het gebeurt maar al te vaak dat je gewoon een gesprek met iemand aan het voeren bent en die persoon uit het niets zijn of haar smartphone tevoorschijn haalt. Iemand die een crush op je heeft, aan de andere kant, zal waarschijnlijk niet eens aan z’n telefoon denken. Die heeft alleen oog voor jou.

10. Hij lijkt een beetje nerveus


Oké, het is normaal dat hij nog zenuwachtig is als jullie een babbeltje slaan voor een belangrijke toets of een sollicitatiegesprek voor een studentenjob. Maar is hij echt áltijd nerveus in jouw buurt? Dan ben jij waarschijnlijk z’n crush.

11. Hij praat nóóit over zijn eigen liefdesleven, of is er heel vaag over


Logisch, want jij bent de persoon die hij leuk vindt.

Lees meer:

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '