Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

In het vorige seizoen van 'Blind Getrouwd' werd ze nog gematcht aan Christiaan.

Jana van ‘Blind Getrouwd’ heeft een nieuwe vlam

Jana De Bosscher (30) die we kennen uit het vorige seizoen van ‘Blind Getrouwd’ heeft een nieuwe vriend. Nadat de Oost-Vlaamse een foto deelde op haar Instagram, bevestigt ze nu ook effectief dat het zo is.

We leefden allemaal massaal mee met Jana toen het uiteindelijk tussen haar en Christiaan Graulus toch niet bleek te werken in ‘Blind Getrouwd’. We zagen toen hoe Jana de keuze eigenlijk aan Christiaan liet. Zelf schreef ze twee brieven, eentje voor wanneer hij ja zou zeggen en eentje dat voorbereid was op een negatief antwoord. Helaas moest ze die tweede brief bovenhalen.

Nieuwe vlam

Nu enkele maanden later heeft de kleuterjuf opnieuw de liefde gevonden en daar is ze heel blij om. Eerder deelde Jana een foto op haar Instagramverhaal waarop te zien was dat ze zat te picknicken in goed gezelschap. Daardoor begon de geruchtenmolen al goed te werken. En nu bevestigde Jana in een interview met Het Laatste Nieuws dat ze effectief een nieuwe vriend heeft.

Hoewel het koppel hun liefde zeker niet onder stoelen of banken wil steken, genieten ze nu vooral onderling van elkaar. Proficiat Jana!

Lees ook:

bestemming x exit en nieuwe kandidaat
de verhulstjes seizoen 5
big brother tweets taartbakkers

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '