Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Pexels

Gelukkige koppels hebben immers niets te bewijzen.

Post je crush dui-zen-den foto’s met zijn lief op Instagram? Dan hebben ze waarschijnlijk geen goede relatie

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online

Word je als single helemaal gek van al die happycouplefoto’s die jouw omgeving op Instagram zwiert? Of word je daardoor zelfs onzeker over je eigen relatie? Dat is helemaal nergens voor nodig! En wel hierom.


Wat blijkt nu? Wie de tijdlijnen van zijn virtuele vrienden volspamt met dui-zen-den superverliefde selfies met zijn lief, foto’s van hoe ze koffie drinken, reisjes maken, lekker gaan eten enzoverder enzovoort, blijkt een minder goede relatie te hebben dan wie zijn doen en laten met zijn geliefde gewoon voor zichzelf houdt.

1. Gelukkige koppels hebben niets te bewijzen


Wie goed in zijn eigen relatie staat, hoeft helemaal niet te bewijzen hoe gelukkig hij wel niet is en hoe prachtig die bloemen wel niet zijn die hij aan zijn lief gaf. Zolang ze zelf maar weten hoe graag ze elkaar zien.

2. Ze hebben geen bevestiging nodig


Wie zelf voldoende zeker is over zijn relatie, heeft geen likes nodig om er nóg zekerder van te worden. Koppels die zo veel foto’s posten dat het duidelijk wordt dat ze houden van de likes, zijn vaak onzeker over hun relatie. De enige bevestiging die gelukkige koppels nodig hebben, is die van elkaar. Niet die van hun (verre) omgeving.

3. Onderzoek heeft bewezen dat wie minder op sociale media post, gelukkiger is


Als je gelukkig bent met je leven, heb je geen bevestiging van anderen nodig. De dag dat likes je gemoedstoestand gaan bepalen, is een donkere dag.

4. We vergeten foto’s te maken tijdens oprecht gelukkige momenten


Vaak zijn de gelukkigste momenten niet de allerzotste verrassingsfeesten of de dikke ringen met honderden diamanten. Vaak word je het gelukkigst van gewoon bij iemand te zijn, hem terug te zien nadat je met je ouders op vakantie ging, wanneer hij het grootste stuk taart aan jou geeft... En op die momenten trek je geen foto’s, dan ben je gewoon gelukkig.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '