Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'k zag snel resultaat. Al na een paar keer smeren was mijn huid gladder.'

Flair Beauty testteam: Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate van Kiehl’s

Chef lifestyle Judith (36) is een beautyaddict sinds ze op haar 14de stiekem het Estée Lauder-serum van haar moeder gebruikte. Ze test élke mascara en foundation die de redactie bereikt en gebruikt verder nagenoeg geen make-up, maar des te meer skincareproducten. Een verhoogde hartslag wordt bij haar vastgesteld wanneer ze een steengoed budgetproduct ontdekt.


Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate van Kiehl’s: 8,5/10


Prijs/kwaliteit

Niet het goedkoopste serum, maar wel hoog gedoseerd in vitamine c en gefragmenteerd hyaluronzuur zodat het zijn prijs wel waard is. Ook verkrijgbaar in een mini-tube van 15 ml (25 euro) zodat je hem eens een tijdje kan testen om het effect op jouw huid te evalueren.

Geur/textuur

Een gel-crème-achtige textuur, met bijna geen geur, misschien een beetje sinaasappel-toets. De vitamine C geeft een tijdje na het aanbrengen wel een lichte geur af, een beetje vergelijkbaar met die van een zelfbruiner maar dan zachter. Ik vind het niet storend, het is niet meteen een lekkere geur maar niets waarvoor ik zou stoppen met smeren.

Pluspunten

  • Ik zag snel resultaat. Al na een paar keer smeren was mijn huid gladder.
  • De oorspronkelijke formule van 2005 werd onlangs herwerkt waardoor er meer vitamine C (12,5 %) en meer hyaluronzuur in zit.
  • Je voelt hem werken. Het serum voelt net na het aanbrengen warm aan, wat ik persoonlijk aangenaam vind.
  • Ik smeer hem enkel ’s avonds (ik gebruik liever geen vitamine C in combinatie met zonlicht want het maakt je huid gevoeliger voor UV-stralen). De textuur is zacht en glad, wordt snel geabsorbeerd en geeft mijn huid geen puistjes, wat ik vaak wel krijg van serums.


Minpunten

Echt goedkoop is het niet, maar ik teste al duurdere serums met veel minder resultaat. 

Zou ik het opnieuw kopen?

Ja, dat ben ik zeker van plan. Ik wissel nu ’s avonds het serum af met de Midnight Recovery van Kiehl’s en ben van plan deze routine nog een tijd te doen. Mijn huid ziet er ’s morgens echt gladder uit en heeft een betere textuur.

Ik ben fan! Je ziet heel snel resultaat op je huidtextuur die al na een paar dagen gladder is. Na enkele weken heeft mijn huid een mooiere glow en lijken fijne lijntjes écht opgevuld.

Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate – € 59 voor 50 ml – Kiehl’s, www.kiehls.be.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '