Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Benieuwd wie er dit jaar in de prijzen viel?

OVERZICHT: deze beautymerken waren het populairst in 2019

Binnen enkele dagen zit 2019 er officieel op, dus is het hoog tijd om nog snel even terug te blikken op het afgelopen jaar. Dit overzicht is er alvast eentje voor alle beautyliefhebbers onder ons, want de website Cosmetify heeft de populairste beautymerken van de voorbije twaalf maanden op een rijtje gezet.


In hun Cosmetify Index heeft de website Cosmetify een overzicht gemaakt van de populairste beautymerken van het afgelopen jaar. De overduidelijke winnaar bleek Huda Beauty te zijn. Een merk dat momenteel helaas niet bij ons verkrijgbaar is, maar het wordt bijvoorbeeld wel verkocht bij Sephora. Mocht je nog geen citytrip geboekt hebben voor 2020 dan wil je hier wellicht rekening mee houden.

Op de tweede plaats staat M.A.C Cosmetics en de bronzen medaille is voorzien voor Anastasia Beverly Hills. Deze laatste is vooral bekend om hun wenkbrauwproducten, maar wordt jammer genoeg niet bij ons verkocht. Wie wil, kan het merk gelukkig wel bestellen bij Douglas. Andere merken die in de top tien stonden en wél bij ons verkrijgbaar zijn, zijn Yves Rocher en Maybelline.

Per categorie


Naast een algemeen overzicht heeft de website ook per categorie de favorieten van het afgelopen jaar op een rij gezet. De volledige lijst kan je hier terugvinden, maar wij overlopen even de merken die je bij ons kan shoppen. Op vlak van mascara en eyeliner bleek Maybelline de grote winnaar te zijn. In de categorie blush en lippenstift was het dan weer M.A.C Cosmetics die met de hoofdprijs ging lopen.

Met meer dan 450.000 zoekopdrachten is Lancôme het populairste merk op vlak van parfums. En last but not least hebben we nog Estée Lauder in de categorie foundations. Mocht je dus nog op zoek zijn naar een product uit een van deze categorieën dan weet je alvast van welk merk je iets moet uitkiezen!

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '