Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Barnängen brengt ons tot rust en verzorgt onze huid.

Perfect in balans dankzij deze douchegel

Herlinde Matthys

Wij leven in een maatschappij waar alles snel vooruit moet gaan en we zijn altijd gehaast. De enige plaats waar we een momentje voor onszelf hebben, is de badkamer. Daar verwennen we ons graag met producten die ons even tot rust brengen zoals de douchegel van Barnängen.


‘Lagom’ is een woord dat iedereen in Zweden kent. Het betekent perfect in balans zijn, en is het is iets wat elke Zweed belichaamt. We kunnen daar iets van leren in onze samenleving die gekenmerkt staat aan stress, deadlines en een immense druk op onze schouders. Barnängen is een Zweedse douchegel die dat lagom-gevoel in zijn Nordic Care Range producten tracht te steken, met succes. Al decennialang gebruiken Zweedse vrouwen de zeep. Het beschermt hun huid tegen allerlei irritaties en uitdroging.

Natuur


De douchegel heeft niet alleen een gunstig effect op de huid die tot in de kleinste vezeltjes verzorgd wordt, het ruikt ook nog eens heerlijk naar de prachtige Zweedse natuur. Een mengeling van planten en kruiden zoals wilde vruchten, berk en vlierbloesem prikkelt onze zintuigen en transporteert ons even naar de authentieke Zweedse fauna en flora. Barnängen draagt zorg voor de huid én brengt ons helemaal tot rust. Za-lig!

De Nordic Care Range bevat een heel arrangement aan producten zoals de All Over Rescue Body Balm, Nutritive Shower Cream en Body Lotion, Caring Shower Cream en Body Lotion, Sensitive Shower Cream en Body Lotion.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '