Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Design water

Paul Smith for evian

De Brit Paul Smith is één van de meest creatieve modeontwerpers van het moment.  Zijn gevoel voor humor en optimisme doen zijn ontwerpen opvallen. Precies daarom heeft evian hem uitgekozen om dit jaar een limited edition fles te ontwerpen.

Na Christian Lacroix in 2007 en Jean-Paul Gaultier in 2008, zet Paul Smith in 2009 de traditie verder met een limited edition evian fles van zijn hand.  Met vrolijke en kleurrijke strepen! Typisch zijn handelsmerk. 

“Mijn hele leven draait rond kind zijn – niet kinderachtig, maar wel kinderlijk – wat betekent dat je een open geest hebt en lateraal denkt.  Je bent zeer nieuwsgierig.  De fles die ik voor evian heb ontworpen is rijk aan kleuren die ik elke dag gebruik en die zowel fun als energiek zijn.  .”  Paul Smith.

Met dit in zijn achterhoofd ging de Britse designer aan de slag met het ontwerp voor een speciale evian fles. Het resultaat is een feestelijke fles in levendige kleuren, waarbij de bekende strepen de transparante puurheid van het natuurlijke mineraalwater op elegante wijze tonen.
Hiermee zeggen evian en Paul Smith “Jeugdigheid is niet enkel een kwestie van leeftijd, het is ook een attitude“.

De ‘Paul Smith for Evian’ fles wordt op spectaculaire wijze tijdens de Londen Fashion Week gelanceerd en is vanaf half oktober verkrijgbaar in België met 5 verschillende kroonkurken die je kan verzamelen. Bij Habitat, Deli-traiteur en gespecialiseerde speciaalzaken en Paul Smith kledingwinkels.

www.evian.be
www.evianliveyoung.com

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '