Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Flair test uit!

Onweerstaanbaar voor de feestdagen!

Iedereen wil de mooiste zijn met de Feestdagen! Maar welke lippenstift overleeft veelvuldig geknuffel en gezoen? En is er nagellak bestand tegen zoveel glazen champagne? Collega Pauline deed de test!

Nivea Volume Shine lipstick


Lipstick gekregen om te testen. Knalrood. Nu geef ik wel toe dat ik een lipstick-tick heb: er zitten meer lipsticks in mijn handtas dan sleutels, vermoed ik zo. De eerste keer dat ik ‘m opdoe, is meteen nadat ik hem gekregen heb. 2 dingen vallen op: hij is héél rood (rouge solitaire) en hij smaakt niet naar lipstick. En da’s fijn en redelijk zeldzaam.

In de loop van de komende dagen test ik ‘m nog een paar keer uit. Hij overleeft een award-uitreiking met heel veel zoentjes geven aan vage bekenden en nippen aan glazen. Hij houdt ook stand tijdens een avondje met vrienden. Al zorgt de kleur daar wel terug voor de nodige gesprekstof. Laat het geweten zijn: mannen zijn geen fan van knalrood. Maar daarom moet je deze lipstick niet dragen. Wel omdat ‘ie eenmaal opgedaan, vergeten mag worden. Hij houdt. Zoveel betrouwbaarheid kan niet elke man bieden…”
 

Nivea Calcium Power


“Ik hou van nagellak maar de meeste nagellak houdt niet van mij. Evenvoudigweg omdat ik er teveel van eis. Een hele dag tikken op mijn toetsenbord, uitgebreid graaien in een tas vol rommel en dan nog liefst een volledige week feilloos presteren. Ook deze nagellak had het er moeilijk mee. Maar hij heeft het ook wel te verduren gekregen: de vaatwasser was kapot en dus volgende een uitgebreide handwas. En ik heb er nog een bezoek aan een bijzonder chloor-gevuld zwembad aan toegevoegd. Bijwerken was dus de boodschap maar daar was ‘ie sterk in. De verloren hoekjes en kantjes vul je probleemloos terug in, ze drogen snel en mengen zich netjes met de nagellak die je vooraf al op had gedaan. Discreet opgelost dus.”

 

Zin gekregen in meer? Speel dan mee en misschien win jij één van onze Nivea-pakketten? Meespelen kan tot 20 december!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '