Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Disneyliefhebbers krijgen straks een tweede kans om het fameuze handtasje te scoren!

OMG: dit ‘Beauty and the Beast’-handtasje van Primark is binnenkort weer te koop

Disneyfans, zet je schrap! Dat schattige tasje van Primark dat in no time uitverkocht was, is binnenkort weer beschikbaar bij de winkelketen. En we hebben nog meer goed nieuws, want er wordt meteen een hele ‘Beauty and the Beast’-collectie gelanceerd. Need!


In maart was het handtasje voor het eerst beschikbaar, maar het was vrijwel meteen uitverkocht. Resultaat: heel wat Disneyfans waren teleurgesteld, maar gelukkig hebben ze bij Primark een luisterend oor.

De winkelketen breng binnenkort namelijk een hele collectie uit die geïnspireerd is op ‘Beauty and the Beast’, en daar mag het befaamde tasje natuurlijk niet in ontbreken. Verder bestaat de lijn uit bedlinnen, kussens, een klok en een überschattige theepot. En dat allemaal aan budgetproof prijzen!

Als je een item uit de collectie wil bemachtigen, zal je wel snel moeten handelen, want ook deze items vliegen ongetwijfeld in enkele minuten de deur uit. Een exacte releasedatum is er nog niet, maar normaal gezien zijn alle producten tijdens de zomermaanden beschikbaar.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '