Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© MagicTips

Hebben, nu!

Nieuwe beautytool maakt make-up aanbrengen kinderspel

Goed nieuws voor alle beautylovers! Na de magische BeautyBlender zijn er nu Magic Tips. Make-up aanbrengen was nog nooit zo makkelijk, en dat dankzij deze siliconen vingerdopjes. Je raakt overal onder en tussen, en je vingers blijven gespaard, want foundationvlekken op onze witte jurk hebben we allemaal al eens gehad. Vergeet al dat geklungel; vanaf nu vingerverf je je gezicht mooi.

pol

Beautygoeroe Jaclyn Hill sprak ooit de wijze woorden: 'Fingers are the make-up brushes nature gave us.' Wij kunnen het niet méér met haar eens zijn, maar vingers die vol bronzer zitten, zijn nu eenmaal niet zo praktisch. Daarom werden de Magic Tips in het leven geroepen. Die nieuwe beautytools zijn er voor alle make-uplovers die graag met hun handen werken, maar toch liever geen vlekken maken.

 

Watch the magic happen in onderstaande video:

 

A video posted by Lilia Cortés (@lilia_cortes) on

 

De Magic Tips beschermen bovendien ook je gezicht van eventuele bacteriën die op je handen zitten. Ze kunnen trouwens zo vaak gewassen en hergebruikt worden als je maar wil. Ze zien er een beetje gek uit en doen een beetje denken aan Amélie Poulin met haar framboosjes, maar wij willen ze best uitproberen. Je koopt ze hier voor € 12,84. Onze BeautyBlender bergen we voorlopig nog niet op, maar we maken zeker een plaatsje vrij voor deze magische vingers.

 

lol

 

Lees ook:

Perfecte wenkbrauwen waren nog nooit zo easy

Met deze handige beauytool lukt je eyeliner élke keer

WOW: dit 6-jarige meisje heeft betere make-upskills dan jij

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '