Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Photonews

Eindelijk een antwoord op die prangende vraag!

WTF: dit is waarom Kylie Jenner haar lippen liet opspuiten

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

De mooie, volle lippen van Kylie Jenner zijn haar handelsmerk. Ze speelt dat ook uit met haar succesvolle lipsticklijn. Maar die zwoele lippen heeft ze niet van nature. Kylie liet lipfillers plaatsen en vertelt nu waarom ze dat deed.


De realityster deed lang geheimzinnig over eventuele werken aan haar mond. Ze beweerde een hele tijd dat ze gewoon goede make-up gebruikte. Maar twee jaar geleden gaf ze eindelijk toe dat ze haar lippen liet opspuiten. Het is niet choquerend dat een van de Kardashian/Jenner-zusjes iets aan haar lichaam liet veranderen bij de plastische chirurg, maar de reden waarom Kylie haar lippen liet opvullen is dat wel. Ze deed het namelijk voor een jongen.

Onzeker


Kylie beleefde haar eerste kus op haar vijftiende, maar die verliep helemaal niet zo romantisch. Haar toenmalige vriendje lachte haar onmiddellijk erna uit omwille van haar smalle lippen. Dat kwam heel hard aan bij Kylie. Ze was al niet tevreden met haar fijne lippen, en het feit dat iemand die ze heel leuk vond, die onzekerheid bevestigde, maakte alles nog erger. Ze voelde zich lelijk en onzeker, en ze zat niet goed in haar vel. Ze besloot dan maar om haar lippen te laten opspuiten.

https://www.instagram.com/p/BY2NLEMAuqp/?taken-by=kyliejenner

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '