Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Shutterstock

En met de weegschaal!

WOW: dit doet drie liter water per dag drinken met je huid

De eerste stap naar een healthy lifestyle is volgens verschillende bronnen meer water drinken. Maar toch hoor je tegenstrijdige dingen over de hoeveelheid water die je moet drinken. Volstaat anderhalve liter of drink je toch beter drie liter per dag? Deze vrouw deed het experiment!

De 42-jarige Sarah Smith vroeg zich, net als ons, af hoeveel water je nu precies moet drinken om verschil te zien. En dus besloot de vrouw bij wijze van experiment een maand lang drie liter water per dag te drinken, om zo voor eens en voor altijd duidelijkheid te geven over de effecten van water op je huid en je gezondheid.

 

Grauwe huid

Vroeger dronk Sarah nooit veel water. Er was op zich ook niets mis met haar huid, maar er leek wel een kleine grauwe schijn over te zitten. Ook zag je duidelijke kringen onder haar ogen. Om de effecten van water deftig te kunnen waarnemen, bleef ze de rest van haar eetpatroon voortzetten zoals ze dat altijd deed. Het enige verschil: ze dronk vanaf nu drie liter water per dag. En het resultaat daarvan op de huid van de jonge moeder is verbazingwekkend!

 

Verbluffende resultaten

Niet alleen merkte Sarah dat haar huid er zichtbaar op vooruit ging, ook zag ze al vrij snel resultaat op de weegschaal. ‘Mijn buik is echt platter, de hoofdpijn waar ik vaak last van had is ook verdwenen en mijn man zegt dat ie minder cellulitis ziet,’ klinkt het. Om het verbluffende resultaat goed te kunnen laten zien aan de buitenwereld, maakte Sarah iedere week een foto. En het verschil is écht gigantisch. Kijk zelf maar!

 

Water drinken

Foto's: Warren Smith

 

Bron: DailyMail

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '