Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Doorzakken en toch productief the day after

Onverwachte antikatertips

Zomeravonden staan voor ons gelijk aan aperitieven en soms dat ene glaasje te veel drinken. Flair zocht voor jullie onverwacht katerfood uit om de dag na het feestje toch fris en monter op de werkvloer te verschijnen. 

Honing

Honing

Start je dag met een toastje honing. Honing is rijk aan antioxidanten en breekt daardoor “het vergif” af dat jij de avond ervoor rijkelijk in je lichaam kapte. De fructose die honing bevat zorgt ervoor dat je suikerspiegel die omlaag ging door het drinken terug een boost krijgt.

Muntthee

Muntthee

Hoe sneller het detoxproces verloopt, hoe beter. Drink een paar kopjes muntthee om je spijsvertering makkelijker te laten verlopen en korte metten te maken met het welbekende onaangename gevoel in je maag.

Wasabi

Wasabi

Did we hear sushi??! Het überpikante goedje dat we door onze soyasaus mengen is wel degelijk een goede hangover cure. De Japanse pasta stimuleert de bloedsomloop en verwijdert toxische stoffen uit je lichaam. Let wel: wees niet te enthousiast met de hoeveelheid!!!

Augurken

Augurken

Hoewel augurken misschien niet het eerste is waar je zin in hebt als je met een bonkend hoofd uit je bed stapt, is het wel een wondermiddeltje in de wereld van het anti-katerfood. Alcohol zorgt ervoor dat je lichaam zout en mineralen verliest en dat is nu net hetgeen waar een hartige augurk rijk aan is.

Tonijn in blik

Tonijn in blik

Tonijn in blik zit boordevol mineralen en dus een uitstekende keuze wanneer je katert. Opgelet: enkel voor meisjes met een sterke maag!

Bekijk hieronder de meest verrassende antikaterfoods die wij konden vinden.

Heb jij nog een trucje om aan ons lijstje toe te voegen? Hoe kom jij the day after door? 

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '