Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Belga

Ideaal voor op een zondagmiddag!

Ontspannen en afvallen tegelijk? Yes, please!

Dat je calorieën kan verbranden door een bad te nemen vertelden we je al. Maar er zijn nog manieren waarop jij rustig de kilootjes eraf kan werken en je tegelijkertijd ontspannen. 

1. Met je hond gaan wandelen

 

Je bent niet altijd even gemotiveerd om 's avonds nog een rondje te gaan lopen. Maar als je zo'n schattige viervoeter hebt die smeekt om aandacht, is het voor jou én hem leuk om af en toe te gaan wandelen. Als je in het weekend wat meer tijd hebt, kan je zelfs heel lange wandelingen maken in een bos in jouw buurt

 

 

2. Laat je masseren

 

Dit is veruit onze favoriete manier om calorieën te verbranden! Tijdens een massagesessie van een uur verbrand je ongeveer 67 calorieën. We geven toe: enorme resultaten ga je er niet mee boeken, maar alle beetjes helpen. Toch? 

 

3. Lach! 

 

Ook al heb je soms op het einde van de dag zin om in de zetel te ploffen en niks te doen, toch is het goed om nog eens af te spreken met vriendinnen. Het is bewezen dat je door een kwartiertje te lachen zo'n 40 calorieën verbrandt. Kan je je voorstellen wat dat geeft als jullie afspreken voor de hele namiddag? 

 

Lees ook

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '