https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

“Lelijkste vrouw ter wereld” zet pestkoppen op hun plaats

De Amerikaanse Lizzie Velasquez werd jarenlang gepest. Op YouTube werd ze zelfs de 'lelijkste vrouw ter wereld' genoemd. Nu heeft de vrouw erop gereageerd met een erg inspirerende en hartverwarmende speech. Zo zette ze al haar pestkoppen op hun plaats!

De 24-jarige vrouw heeft een heel zeldzame aandoening waardoor ze sneller veroudert en geen gram bijkomt, wat en hoeveel ze ook eet. Ze weegt amper 30 kilo maar eet wel 60 kleine maaltijden per dag. Er zijn wereldwijd maar drie mensen die de ziekte hebben. De vrouw kreeg jarenlang pesterijen over zich heen en vorig jaar verscheen er zelfs een filmpje op YouTube met als titel: "World's Ugliest Woman".
 

Schoonheid zit vanbinnen

Lizzie liet zich niet doen en overwon de vele pesterijen door – met de steun van haar familie – het goede in zichzelf en de wereld te zien. In een speech voor TED – die al meer dan 2 miljoen keer bekeken werd – beschrijft ze wat schoonheid écht is, met een flinke dosis humor. Ze vertelde het publiek dat de pestkoppen altijd verliezen als je zelf geluk kunt vinden en tevreden kan zijn met wie je bent. Een erg inspirerende boodschap van een moedige, succesvolle en gelukkige vrouw!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content