Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Shutterstock

‘Zie het als een groei en ontwikkeling die je relatie doormaakt, want dat is het.’

JAARHOROSCOOP 2023: voor de Waterman met een partner is het onrustig

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Wordt het een stomend heet 2023 of staan er grote veranderingen op het menu? Flairastrologe Esther voorspelt wat het nieuwe jaar voor de Waterman in petto heeft.

Ander sterrenbeeld? Hier vind je alle jaarhoroscopen!

Liefde & relaties

Als single is het meteen in januari prijs! Dan loop je onverwacht een aantrekkelijk persoon tegen het lijf. Daar ben je superblij mee, je hunkert naar liefde. Heb je een partner, dan begint 2023 onrustig. Er zijn al fikse spanningen tussen jullie geweest eind 2022 en dat gaat helaas nog even door. Zie het als een groei en ontwikkeling die je relatie doormaakt, want dat is het.

Job & studie

Veranderingen die in het eerste halfjaar van 2023 plaatsvinden, kunnen in eerste instantie beangstigend voor je zijn. Toch is het belangrijk dat je ervoor openstaat en ze omarmt. De kans dat je uiteindelijk op een betere en fijnere plek terechtkomt, is namelijk ontzettend groot.

Financiën

Je maakt je vaak zorgen over je financiële status. Toch weet je er ondanks alles goed mee om te gaan en dat helpt je op positieve wijze het jaar door. Vertrouw op jezelf, dan lukt het gewoon.

Gezondheid

Je maakt je meer zorgen dan nodig. Ook al ziet het er soms somber of negatief uit, dat wil niet zeggen dat dit ook zo is. Het zit vooral in je hoofd. Ervaar dat het allemaal best goed uitpakt.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '