Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Shutterstock

‘Je mist het om geen maatje te hebben.’

JAARHOROSCOOP 2023: de Stier doet z’n best om een nieuwe liefde te vinden

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Wordt het een stomend heet 2023 of staan er grote veranderingen op het menu? Flairastrologe Esther voorspelt wat het nieuwe jaar voor de Stier in petto heeft.

Ander sterrenbeeld? Hier vind je alle jaarhoroscopen!

Liefde & relaties

Als single kan je je eenzaam voelen, zeker in de eerste maanden van 2023. Je mist het om geen maatje te hebben en je doet je best om een nieuwe liefde in je leven te brengen. Rond april zijn de planeten je gunstig gezind en kan je plots stapelverliefd op iemand worden. Heb je een relatie, dan wordt jullie band dit jaar alleen maar steviger en hechter. Reken op romantische momenten.

Job & studie

De kans is groot dat je je job of studie niet meer ziet zitten dit jaar. Je hebt zo al langer je twijfels en rond de zomer weet je het zeker: je wil iets anders. Dan kan het nog even duren voordat je de stap ook daadwerkelijk durft te zetten. Toch is het aan te raden je hart te volgen.

Financiën

Als spaarzaam type smijt jij niet snel geld over de balk. Dat is in 2023 ook heel verstandig. Er kunnen helaas regelmatig onverwachte kosten zijn.

Gezondheid

Wees niet bang om te veranderen, want dat veroorzaakt stress in je leven. Durf erop te vertrouwen dat wanneer jij je gevoel volgt, dit jaar alles op z’n pootjes terechtkomt.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '