Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Shutterstock

‘Je hebt gewoon andere dingen aan je hoofd.’

JAARHOROSCOOP 2023: de single Steenbok is niet meteen op zoek naar een nieuwe liefde

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Wordt het een stomend heet 2023 of staan er grote veranderingen op het menu? Flairastrologe Esther voorspelt wat het nieuwe jaar voor de Steenbok in petto heeft.

Ander sterrenbeeld? Hier vind je alle jaarhoroscopen!

Liefde & relaties

Als single Steenbok ben je in 2023 niet meteen serieus op zoek naar een nieuwe liefde. Je hebt andere dingen aan je hoofd. Toch mag je rekenen op een romantische ontwikkeling in oktober of november. Heb je een vaste relatie, dan is het van belang hem, haar of die niet voor lief te nemen. Blijf tijd in je relatie steken en aandacht aan elkaar geven.

Job & studie

Ook jij ontkomt dit jaar niet aan grootse veranderingen als het om job of carrière gaat. Wereldwijd verandert er veel en dat heeft ook effect op jouw werk of studie. Toch weet jij daar prima mee te dealen. Je ziet het als kansen en uitdagingen, waardoor je daar een succes van weet te maken.

Financiën

Terwijl veel mensen financiële problemen ervaren, ben jij die voor. Je maakt verstandige keuzes en je weet zelfs tegen het einde van het jaar meer inkomen te genereren!

Gezondheid

Je bent zo gericht op je job, studie of verantwoordelijkheden, dat de boog vaak gespannen staat. Dat is voor jou een aandachtspunt dit jaar. Plan bewust pauzes en verlofdagen in.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '