Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Shutterstock

‘Het is minder heftig dan je wellicht denkt.’

JAARHOROSCOOP 2023: de Maagd loopt best niet weg van de spanningen met z’n partner

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Wordt het een stomend heet 2023 of staan er grote veranderingen op het menu? Flairastrologe Esther voorspelt wat het nieuwe jaar voor de Maagd in petto heeft.

Ander sterrenbeeld? Hier vind je alle jaarhoroscopen!

Liefde & relaties

Loop vooral niet weg van de spanningen die er tussen jou en je partner zijn aan het begin van het jaar. Het is minder heftig dan je wellicht denkt. Ga rustig het gesprek met elkaar aan en zoek samen naar oplossingen. De kans is groot dat het goed komt. Als single ben je vaak gefrustreerd vanwege deze status. De maand augustus lijkt een ommekeer te worden.

Job & studie

Op het vlak van job en studie kan het jaar 2023 heel uitdagend voor je worden. Je ontkomt niet aan veranderingen, hoe hard jij ook aan het oude en vertrouwde wil vasthouden. Zie de veranderingen als ontwikkelingsmogelijkheden, dan voelt het een stuk beter.

Financiën

Je budget is regelmatig een bron van zorgen en helaas is dat niet geheel onterecht. Bereid je goed voor door verstandig met je geld om te gaan en regelmatig iets op je spaarrekening te zetten.

Gezondheid

Als Maagd ben je nerveus van aard en die eigenschap speelt dit jaar regelmatig op. Veranderingen veroorzaken stress bij jou en dat kan je omzetten door er dus anders naar te kijken.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '