Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Shutterstock

‘In februari doet zich al een romantische kans voor.’

JAARHOROSCOOP 2023: de single Kreeft hoeft niet lang alleen te zijn als die dat niet wil

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Wordt het een stomend heet 2023 of staan er grote veranderingen op het menu? Flairastrologe Esther voorspelt wat het nieuwe jaar voor de Kreeft in petto heeft.

Ander sterrenbeeld? Hier vind je alle jaarhoroscopen!

Liefde & relaties

Wees dit jaar niet alleen ouder van je kind of huisgenoot van je partner. Dat is funest voor je relatie en je seksleven. Maak af en toe bewust tijd voor elkaar vrij voor goede gesprekken en de nodige qualitytime tussen de lakens. Als single Kreeft hoef je niet lang alleen te zijn als je dat niet wil. In februari doet zich al een romantische kans voor.

Job & studie

Promotie maken staat in 2023 niet op de eerste plek. Je vindt het belangrijk dat je het naar je zin hebt en een tof contact hebt met collega’s. In je hoofd ben je dit jaar meer met je privéleven bezig, waar regelmatig je aandacht wordt gevraagd.

Financiën

Op dit vlak maak je je regelmatig zorgen, zeker wanneer je voor onverwachte kosten of ontwikkelingen komt te staan. Zorg voor een buffer, dat geeft je wat meer rust.

Gezondheid

Probeer niet in je zorgen te blijven hangen, daar schiet je niet veel mee op. Maak je leven aangenamer door tijd te besteden aan je hobby’s of je te omringen met positieve mensen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '