Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Shutterstock

‘Geregeld voel je je weer zo verliefd als in het begin.’

JAARHOROSCOOP 2023: het seksleven van de Boogschutter bloeit op

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Wordt het een stomend heet 2023 of staan er grote veranderingen op het menu? Flairastrologe Esther voorspelt wat het nieuwe jaar voor de Boogschutter in petto heeft.

Ander sterrenbeeld? Hier vind je alle jaarhoroscopen!

Liefde & relaties

Jij en je partner zijn dit jaar twee handen op één buik. Niets of niemand komt tussen jullie in te staan. Je seksleven bloeit op en geregeld voel je je weer zo verliefd als in het begin! Als single ben je heel populair, je hebt de lovers voor het uitkiezen. Geniet van hete onenightstands, voordat je in juli de kans krijgt op een vast lief.

Job & studie

Je hebt het doorgaans prima naar je zin op je werk. Toch ga je gedurende het jaar steeds meer twijfelen of dit het nog wel voor je is. Je mist toch een bepaalde uitdaging of diepgang. De kans is groot dat je in september of oktober concrete stappen gaat zetten.

Financiën

Je hebt je financiën meestal netjes op orde in 2023. Er zijn niet meteen pieken of dalen te verwachten en dat is mooi. Dat zorgt voor een beetje rust, in dit verder toch wel uitdagende jaar.

Gezondheid

Je hebt de juiste planeten aan je zijde voor een gezond jaar op alle fronten. Mocht je toch ziek worden, dan blijf je dat niet lang. In no time ben je weer fit en helemaal de oude.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '