Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Flair en Venus Embrace gaan op zoek naar de Mooiste Benen van België

Heb jij de Mooiste Benen van België?

Noemen ze jouw benen wel eens eindeloos? Of heb je mooi gespierde exemplaren van het sporten? Dan willen wij ze heel graag zien! Stuur vier foto’s van jouw benen in en maak kans op een jaar lang gratis scheerproducten van Venus Embrace én een fotoreportage in jouw lievelingsblad!

Gladde benen zijn Mooie benen

Ken jij een betere manier om je benen lekker glad en zacht te houden dan Venus Embrace? Wij alvast niet!

De Venus Embrace technologie zorgt voor een ongelooflijke zachtheid.  Maar liefst vijf (5!) mesjes, een Comfort Strip die je huid verzacht en hydrateert en de comfortabele gel-handgreep geven je een onovertroffen scheerresultaat!

Zijn jouw Benen de Mooiste?

Dat willen wij graag zélf even checken!

Dit moet je doen:

1. Kies 4 foto’s van jezelf: een portret, één van kop tot teen, één van je benen alleen en één naar keuze. Opgelet: valsspelers halen we er met ons professioneel oog in een wip uit.
2. Upload de foto’s via ons inschrijvingsformulier. Let op: upload je beste foto als eerste! Als jij bij de tien finalisten bent, gebruiken we de eerste foto voor de voting op de Flair website.

Uit alle inzendingen kiest een strenge, professionele jury tien finalisten. Houd alvast xx/xx/2011 vrij in je agenda. Wie weet word jij wel geselecteerd! De geselecteerde finalisten komen met hun benen op de Flair website, zodat iedereen kan meestemmen wie er uiteindelijk een heel jaar lang de titel “De Mooiste Benen van België” mag dragen.

En wat kan je winnen?

Naast de eretitel “Mooiste Benen van België“, wint de winnares ook een heel jaar lang gratis scheerproducten van Venus Embrace, en als klap op de vuurpijl een reportage in Flair (VL/FR)! De negen andere finalisten slepen een beautypakket in de wacht.

Waag je kans!

Heb je zin België om te laten zien dat jouw benen écht de moeite waard zijn?
Upload dan nu meteen jouw vier foto’s!

Ja, ik heb de Mooiste Benen van België

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '