Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

Haar dat sneller groeit? Dit moet je eten!

Droom jij ook van een lange bos haar, maar lijken je lokken niet te groeien? Een gezond dieet doet niet alleen wonderen voor je huid en nagels, maar ook voor je kapsel. Voeg zeker onderstaande producten toe aan je voedingspatroon voor een lange en gezonde coupe.

Spinazie en boerenkool

Dit kan geen verrassing zijn! Voedingsmiddelen zoals spinazie en boerenkool zijn supergezond. Ze bevatten namelijk biotine en vitamine B. Beide zijn essentieel als je droomt van een gezonde coupe, huid en nagels.
 

Zalm en heilbot

Zalm is powerfood dat we voor alles kunnen aanraden. Het bevat proteïnen en vitamine D die beide noodzakelijk zijn voor sterk en gezond haar. Bovendien is vette vis ook rijk aan omega 3 wat zorgt voor een mooie glans. Heilbot bevat grote hoeveelheden biotine, zeker een aanrader om eens klaar te maken dus. Je zal snel genoeg genieten van de beautyvoordelen (zoals langer haar!).
 

Walnoten en amandelen

Vergeet die ongezonde snacks. Dit is the healthy way to go. Noten bevatten dezelfde bestanddelen die hierboven al werden aangehaald. Bovendien bevatten ze ook vitamine E. Dit zal ervoor zorgen dat je haar minder snel afbreekt. Walnoten bevatten op hun beurt ook mineralen die ervoor zorgen dat je haarkleur niet dof zal worden.

 

Lees ook:

Eet je mooi

6 x minder snel honger met deze voeding

Stop je zin in suiker

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '