https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Redactrice Heidi pakt haar slaapproblemen aan

Byebye, slechte slaapster

Slaapproblemen, wat zijn dat? Met onze tips spring jij elke dag goedgemutst uit bed, laveer je met schwung door de dag en vertrek je 's avonds moe maar gelukkig naar dromenland. Slaapwel!

Wat voorafging

Nooit meer moe zijn? Dat klinkt voor mij even waarschijnlijk als de kans dat George Clooney binnenkort bij me aanklopt. Ik ben namelijk een Slechte Slaapster. Mijn favoriete tijdstip om te piekeren over artikels die geschreven moeten worden en jarige vriendinnen die nog een cadeau moeten krijgen? Tussen twee en vier 's nachts

 

Gevolg: overdag voel ik me vaak uitgeput en het is me al in tijden niet meer gelukt om 's avonds een hele film te bekijken. Erg onpraktisch (ik moet nog zes halve films zien) en ik ben zo ook niet echt het leukste gezelschap. Werk aan de winkel.

 

Aanpakken, dat probleem!

Ik wil mijn slaapprobleem grondig aanpakken en besluit op zoek te gaan naar de juiste coaches. Ik ga aan de slag met dokter Google en kom meteen terecht bij slaapcoach Bruno Ariens. Maar daar wil ik het niet bij laten. Ook voeding speelt een belangrijke rol in je energiepeil, weet ik. Voedingscoach Sabine Martens blijkt gespecialiseerd te zijn in vermoeidheidsproblemen. Perfect! Op aanraden van een kennis kom ik ook nog terecht bij feng-shuideskundige Anne Cuyvers. Met dit team lijkt een betere nachtrust plots heel haalbaar.

 

Lukt het Heidi om een schone slaapster te worden? En kan jij ook wel wat hulp gebruiken? Duik snel in bed met je Flair!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content