Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

8 modeproblemen die alle latina’s begrijpen

Jason Derulo vroeg het zich al af in zijn hit Wiggle: 'How do you fit all that into all those jeans?' Het antwoord als je een latina bent: dat lukt je niet echt. Hieronder meer probleempjes waarmee de arme dames op regelmatige basis geconfronteerd worden.

1. De gevreesde boob gap. Het is namelijk zo goed als onmogelijk om bloesjes te vinden waarvan de knoopjes er niet uitzien alsof ze elk moment los gaan springen. #strak Je romp ziet er ook plots vierkant uit en overal zit alles raar. Op een of andere manier gebeurt dat bij iedere latina, maakt niet uit hoe groot haar cup is.
 

2. Je moeder die de nood voelt om je outfit te bekritiseren, ook al ben je inmiddels een volwassen vrouw. Je kan me niet blíjven vertellen wat ik moet dragen, mama! Bijkomend probleem: wanneer je het huis in je yogabroek (de universele favoriet van een twenty-something) verlaat, hoor je een stemmetje in je hoofd zeggen: 'Maar wat als iemand je zíét?' Yep, de officiële leuze van latinamoeders en -grootmoeders overal ter wereld.
 

3. Je hebt nooit dezelfde maat qua onder- én bovenlichaam. Bikini’s shoppen is een kwelling, want je moet je topje en broekje altijd in een van elkaar verschillende size kopen, en de winkel heeft een van die twee on-ver-mij-de-lijk niet meer in je maat.
 

4. Ook op broekenjacht gaan is een nachtmerrie. want ze zijn je vriend niet. Ze zien er vaak leuk uit aan de voorkant, maar bij je rug zit er een gigantisch stofoverschot. Lees: gap. Oh, en lagetaillebroeken kan je vergeten. Veel geluk bij het zoeken naar een jeans die op zijn plaats blijft zonder riem...
 

5. Ook pencil skirts zijn de vrijand. In theorie zetten ze je troeven in de verf, maar in realiteit zijn ze vreselijk.
 

6. Alles komt omhoog.  Jurken en rokjes zullen altijd omhoog kruipen, waardoor je de hele boel constant moet corrigeren. En als je een dikke poep hebt, zijn rokjes altijd te lang aan de voorkant, en te kort aan de achterkant.
 

7. Alles wat ook maar een béétje strakker zit, ziet er sletterig uit bij jou. Als je grote borsten of een dito kont hebt en je een kledingstuk aanhebt dat mooi rond je lichaam aansluit, zie je er meteen een hele hoop sexyer dan je slankere BFF in exact dezelfde outfit. Shortjes lijken bij jou ook korter dan bij gelijk welke andere persoon.
 

8. Eigenlijk... past niks je. Bloesjes en topjes zitten niet goed bij je armen en/of schouders, en alles daartussenin ziet er gewoon beter uit aan de kapstok dan aan jouw lichaam. Dat maakt shoppen geen leuke activiteit, maar een regelrechte woede-uitlokker.

 

Bron: Cosmopolitan
Beeld: Pinterest

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '