Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Minitraining voor stevige spieren

7 minuten sport volstaan!

Hou jij van efficiëntie? Lees dan vooral verder! Tussen de avondjes uit met vriendinnen, overuren en dates met je liefje door is het niet makkelijk om tijd te vinden om ook nog eens te gaan sporten. Maar dat is niet erg: 7 minuten oefeningen in de woonkamer zijn al genoeg om in vorm te blijven. 

Blijkbaar krijg je door minder lang, maar vaker en intenser te sporten hetzelfde resultaat als wanneer je je urenlang uitslooft op een loopband. In plaats van 3 keer per week "Fitness" te noteren in je agenda, kan je dus beter kiezen voor een dagelijkse work-out van 7 minuten. Tegen de muur zitten (zonder stoel), pompen, sit-ups, de trap op en af stappen, enz. Je raakt er snel aan gewend en als je na een week je buik strakker voelt worden, doe je de oefeningen zonder te zuchten. Wedden? 

Een trainer in zakformaat

Je hoeft de oefeningen niet in te studeren, en je hebt ook geen chronometer nodig: jouw trainer heet "7 minutes workout". Er is een hele reeks apps op Android en in de Applestore die dit soort trainingen aanbieden. Ze heten allemaal "7 minutes workout" en kosten helemaal niets.

Geen smartphone? Geen probleem! Surf naar 7minworkout.net. Je trainingssessie van 7 minuten staat er klaar. Succes!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '