Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Tijdens ‘Mijn Pop-uprestaurant!’ was haar voorliefde voor Mexico al duidelijk en die vibes verwerkt ze nu ook in haar collectie.

Miette Dierckx creëert samen met CKS een collectie die ons nu al naar de zomer doet verlangen

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Hoewel ze geen Spaans spreekt, heeft de 25-jarige Miette Dierckx altijd al een voorliefde gehad voor Spaanstalige landen. Zo serveerde ze met de grootste passie overheerlijke taco’s tijdens ‘Mijn Pop-uprestaurant!’, opende ze nadien zelf pop-upbars en reisde ze doorheen Latijns-Amerika. Hoog tijd voor een nieuw avontuur dus en dat gaat ze tegemoet bij de Belgische kledingketen CKS.


Dat Miette Dierckx als de beste het woordje ‘wanderlust’ begrijpt, is overduidelijk! De prachtige blondine bestookt ons op Instagram regelmatig met paradijselijke beelden van haar droomvakanties doorheen Latijns-Amerika. Hoewel we zomaar geen ticketje naar Chili kunnen boeken, kunnen we binnenkort wel onze kleerkast diezelfde vibe geven. Miette krijgt namelijk haar eigen collectie bij CKS en die is volledig geïnspireerd op Latijns-Amerika. Verwacht je dus aan supervrouwelijke silhouetten, en prints die je op elk moment naar de zomer laten verlangen.

It’s always summer somewhere


‘Ik hou van kleur, speelse details en outfits waar je instant happy van wordt’, vertelt Miette. ‘De collectie geeft je niet enkel zin in mooi weer, de items accentueren ook je vrouwelijke vormen zonder meteen sexy te zijn. Dat maakt het makkelijk om het op elk moment te dragen.’ Geel, zachtroze en oranje zijn dan ook opvallend aanwezig in de collectie. Anderzijds koos Miette voor een mix van geklede en casual looks. Zowel een stoer pak met een streepjesmotief als nonchalante truien passeren de revue.

De collectie zal vanaf 4 januari aan de kapstokken in de conceptstores van CKS prijken. Wie de collectie graag ontdekt in het gezelschap van Miette zelf rept zich maar beter snel op donderdag 10 januari naar CKS in Antwerpen. Dan kan je niet door de speelse ontwerpen snuisteren, maar ook een mocktail workshop volgen die Miette zelf organiseert. De prijzen zijn bovendien erg betaalbaar: van zo’n € 120 voor een frivole jurk tot zo’n € 35 voor een cool T-shirt.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '