Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© cottonbro via Pexels

En je hebt al een exemplaar voor minder dan 10 euro!

Deze mascara laat groene ogen volgens TikTokkers nog meer spreken

Heb jij groene ogen en wil je deze graag wat meer accentueren, maar ben je niet zo’n kei in oogschaduw aanbrengen? Dan hebben wij een tip voor jou, want meer dan een vleugje mascara heb je niet nodig. TikTokkers zijn alvast erg lovend over deze mascara die groene kijkers nog meer doet spreken.


De trend dook op TikTok voor het eerst op rond eind oktober. TikTokker @gabrielletravaglia deelde toen een filmpje ‘Voor mijn volgers met groene ogen’. In de video toont ze vervolgens hoe ze haar groene ogen accentueert en daar heb je geen vijf verschillende oogschaduwtinten voor nodig. Het enige wat je nodig hebt, is een bordeaux (of een paarse) mascara.

Groen versus paars


‘Deze mascara heeft een bordeauxachtige kleur. Eigenlijk is het een soort van paarse, donkerpaarse kleur. Als je groene ogen hebt, stop dan waar je mee bezig bent en gebruik deze mascara.’ Eens ze de mascara aangebracht heeft, laat Gabrielle ook meteen het eindresultaat zien. Zo zien haar wimpers er niet opvallend paars uit, maar je ziet wel dat haar ogen beter tot hun recht komen.

Nadat ze haar video voor de eerste keer deelde, hebben enkele honderden andere TikTokkers het trucje ook eens uitgeprobeerd en ook zij waren ontzettend enthousiast over het resultaat. Er is trouwens ook een heel simpele verklaring waarom een bordeaux mascara zo’n groot effect heeft op groene ogen. Bordeaux of paars liggen namelijk tegenover groen op het kleurenwiel. Net omdat het tegenovergestelde kleuren zijn, gaan deze tinten elkaar complementeren.

@gabrielletravagliaGREEN EYED PEOPLE!!!!!! thanks to my big sister for showing me this. xoxoxoxo ##HeinzHalloween ##InteriorDesign ##InteriorDesign ##makeup♬ original sound – gabs


In de video gebruik Gabrielle bovendien een budgetproof mascara van L’Oréal. Het gaat om de Volume Building Mascara en dit in de kleur ‘Burgundy’. Helaas is het item bij ons niet verkrijgbaar in die specifieke kleur, maar je kan wel een erg gelijkaardig exemplaar van Maybelline aanschaffen. Zo heb je de Snapscara in de kleur ‘Black Cherry’.

mascara groene ogen

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '