Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Lily Collins verklapt wat haar favoriete make-uplook uit ‘Emily In Paris’ is

De outfits van Emily in ‘Emily In Paris’ willen we maar al te graag in onze kledingkast zien hangen, maar ook op vlak van make-up waren er in de serie enkele memorabele momenten. Gelukkig voor ons vertelde de actrice op het Instagramaccount van Lancôme iets meer over haar favoriete look uit de reeks.


Wanneer Emily uit ‘Emily In Paris’ haar appartement verlaat, ziet ze er steeds ontzettend stijlvol uit. De afgelopen weken hadden we dan ook vooral veel aandacht voor haar outfits, maar ook over haar make-up valt er iets te zeggen. En daar helpt Lily Collins, leading lady in de serie, ons een handje bij. Afgelopen week nam de actrice namelijk het Instagramaccount van Lancôme om enkele vragen te beantwoorden en toen vertelde ze ook wat meer over de make-up uit ‘Emily In Paris’.

make-uplooks emily in paris

Een volger vroeg haar wat haar favoriete look uit de serie was en Emily stuurde als antwoord een selfie waar ze te zien is bij de befaamde balletvoorstelling. ‘Dit was één van mijn favorieten’, schreef de actrice bij de post. Verder liet ze ook meteen weten welke lippenstift ze droeg op de foto in kwestie. ‘Dit is de L’Absolu Rogue Ruby Cream’. De exacte naam van de kleur kregen we helaas niet te horen, maar wij durven te zeggen dat het om ’01 Bad Blood Ruby gaat’. Een prachtige rode tint die vrijwel iedereen staat.

L’Absolu Rouge Ruby Cream van Lancôme is ook bij ons te koop en dit voor 35,50 euro.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '