Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Kenzo

Must-sniff

LOVE: KENZO brengt een geweldige campagnevideo uit (én een zalig parfum)

KENZO kennen we van het beroemde oog, de tijgerkoppen én van hun opkomende samenwerking met modegigant H&M. Maar wist je dat ze ook in de parfumwereld te vinden zijn? Sniff for yourself!

Het is de eerste keer dat Carol Lim en Humberto Leon – artistiek directeurs van KENZO – zich in het parfumwereldje begeven, en dat doen ze meteen goed. De twee designers weten perfect hoe ze een geur kunnen lanceren die zowel gedurfd, spontaan als verrassend is – en die door de verwerking van het beroemde oog meteen die KENZO-feel met zich meedraagt.

 

humberto carol

 

Regisseur Spike Jonze kreeg de opdracht om 'KENZO World' samen te vatten in één krachtige campagnevideo. Daarbij moest vooral de ideale 'KENZO'-vrouw centraal staan: iemand die zowel krachtig als toegankelijk is, en bovenal straalt. Die vrouw vonden ze in actrice Margaret Qualley – die dankzij haar verleden als ballerina ook perfect kon dansen. Onder begeleiding van choreograaf Ryan Heffington (die je misschien ook al kent door de moves van Sia's 'Chandelier') zie je Margaret een serieus danspasje planceren in de campagnevideo van 'KENZO World'. En die is sterk, excentriek en vooral verrassendsee for yourself.

 

[sm-rambla-embed][YOUTUBE_ABz2m0olmPg][/sm-rambla-embed]

 

verpakking

 

What's in the bottle? Een geur die enorm bloemig is, zonder cliché te zijn. Parfumeur Francis Kurkdijan wilde een unieke geur creëren die zowel zachtheid als warmte uitstraalde, en dat is hem bijzonder goed gelukt. Bovendien is 'KENZO World' een eau de parfum, waardoor hij sterk genoeg is om een héle dag (vaak zelfs twee) te blijven hangen. 

 

flacon

 

En het flesje zelf? Dat is ook een meesterwerkje op zich. De zwarte dop is geïnspireerd op de bekende 'Kalifornia'-tassen van KENZO, en de mix-match met het gezandstraalde glas maakt het geheel extra funky. Het rose gold detail van de flacon zorgt ervoor dat het flesje sowieso een van de toppers van je parfumcollectie wordt. #instagramworthy enzo.

 

 

A photo posted by Flair België (@flairbelgie) on

 

Redactrice Martine mocht de geur in avant-première besnuffelen tijdens de perslancering in Parijs. En, eh, ze kan je verzekeren dat het er eentje is om niet te missen. 'KENZO World' is nu te koop bij de parfumerie. Een flacon van 30 ml shop je voor € 60,50, een flesje van 50 ml kost zo'n € 85,50 en een verpakking van 100 ml heb je voor € 106.

 

Meer over KENZO:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '