https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Marlies goes internationaal

Lingerie Marlies Dekkers in America’s Next Topmodel

Marlies Dekkers is hot, en dat heeft ook Tyra Banks opgemerkt. Ze laat namelijk lingerie van Marlies zien in de dertiende reeks van America’s Next Topmodel. Dertien een ongeluksgetal? Niet voor Marlies Dekkers!

De razend populaire realityreeks is al toe aan haar dertiende seizoen. In de show wordt uit een tiental kandidates één winnares uitgekozen. Zij krijgt de titel ‘America’s Next Top Model‘, een contract bij Wilhelmina Models, een $100 000 contract bij Cover Girl, en een cover en zes pagina’s in Seventeen magazine. Je zou voor minder een poging wagen!

Dit keer zorgde Tyra voor een doorbraak door ook wat zwaardere meisjes te laten meedoen. Veertien jonge vrouwen strijden nu naar de befaamde titel.

In de tweede aflevering wordt twee modellen een lingerieoutfit van Marlies Dekkers aangemeten. Ashley (boven) draagt de ‘Stolen Kisses Set’: een rood-roze bh, onderbroekje en trui vol met hete kusjes. Bianca (onder) draagt een witte jumpsuit uit de ‘Iconic Dresses Collection’. Deze werd eerder al getoond tijdens de Parijse Fashionweek in 2008.

Wie de aflevering wilt zien zal nog even moeten wachten. In België is VijfTV immers pas begonnen met het uitzenden van het tiende seizoen.

Links:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content