https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Levi's

Zo kan jij in stijl naar dé ontknoping gaan kijken!

May the style be with you: Levi’s pakt uit met een heuse ‘Star Wars’-collectie

Chloë Foubert

Levi’s is on a roll! Het Amerikaanse jeanslabel lanceerde afgelopen zomer nog een heuse ‘Hello Kitty’-collectie en komt nu al met een nieuwe nostalgische samenwerking op de proppen. Het is er een die het hartje van elke geeky girl spontaan sneller doet slaan, want de capsulecollectie staat in het teken van ‘Star Wars’. Jawel, may the style be with you!


Eind dit jaar is het grote moment eindelijk daar: de langverwachte ontknoping van ‘Star Wars’. Een heuglijk én tegelijkertijd droevig moment voor die hard fans, maar dat moment laat Levi’s niet zomaar voorbij gaan. Het populaire jeanslabel slaat dan ook de handen in elkaar met Disney en Lucasfilm voor een ‘Star Wars’-collectie waarmee fans in stijl naar de bioscoop kunnen trekken. Ieder item bevat iconische elementen uit de ‘Star Wars’-galaxy: van ruimteschepen tot lightsabers

© Levi’s, Wit T-shirt – € 29,95, Zwarte trui – € 39,95

Kortom, een coole kledinglijn die regelrecht uit hogere sferen komt én je favoriete personages in de spotlight zet. Letterlijk dan, want dankzij Levi’s kan jij jezelf in een stoer jeansjasje hullen waarop de gezichten van Darth Vader, Leia Organa, Droid en Chewbacca prijken. Of wat dacht je van een sweater waarop iconische quotes zoals ‘I am your father of ‘In a galaxy far, far away…’ schitteren.

© Levi’s, Trui – € 79,95, Jeansvest – € 129,95

Heb jij je oog nu al op een item laten vallen? Dan zal je wel nog even geduld moeten uitoefenen. De collectie ligt namelijk pas vanaf 1 november in de winkels en ook online te koop zijn. Net op tijd dus voor de nieuwe film in de zalen verschijnt.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content