Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© PonyDry

Ge-ni-aal.

Last van vet haar? Dan moet je deze uitvinding in huis halen!

Je haar te vaak wassen is niet zo goed, maar met een vette coupe rondlopen, is écht geen optie. Vaak is ook enkel je hoofdhuid vet en zijn de rest van je lokken nog in prima conditie. Herkenbaar, toch? Gelukkig bestaat er een oplossing: maak kennis met 'the PonyDry'.

Hoe gaat de PonyDry in zijn werk? Wel, de naam zegt het zelf. Je maakt een paardenstaart, en die steek je in een lang zakje. Er zit een klein klemmetje aan vast, wat ervoor zorgt dat er geen water in kan. Zo kan je enkel je hoofdhuid wassen, maar blijft de rest van je haar droog.
 

Het is vooral goed voor dames met stijl haar. Krullenkopjes hebben vaak meer textuur in hun lokken en hun haar is moeilijk in model te krijgen als enkel de bovenkant gewassen is. Zijn je lokken kaarsrecht? Dan kan je gewoon met je haardroger aan de slag en je coupe vervolgens in model brengen zoals je gewend bent.
 

 

Een video die is geplaatst door @ponydry op

Zeker voor wie vaak sport, komt deze uitvinding als geroepen. Als je naar de fitness gaat, begin je al snel te zweten. Het uiteinde van je haar zit vaak in een dotje of paardenstaart en heeft daar normaal gezien niet zo’n last van. Ook hier kan je dan gewoon je hoofdhuid wassen en de rest van je lokken laten voor wat ze zijn.
 

De uitvinding is dus niet alleen handig, maar ook nog eens tijdbesparend. Net zoals bij de brush pearl en spray-onnagellak kunnen we niet wachten om dit nieuwtje in huis te halen. Je kan natuurlijk altijd een droogshampoo gebruiken, maar dat doe je beter niet te vaak. Beautyredactrice Charlotte legt uit hoe je dat product moet gebruiken.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '