Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
©  Getty

Twee compleet verschillende types, maar op vlak van fond de teint zijn ze het met elkaar eens.

Naast Meghan Markle is ook Kylie Jenner fan van deze populaire foundation

Meghan Markle en Kylie Jenner zijn twee uiteenlopende types, maar op vlak van foundation zijn de twee het met elkaar eens. Zo zijn beide dames fan van de Luminous Silk Foundation van Giorgio Armani. Eentje die bovendien ook tot de favorieten van beautyredactrice Charlotte behoort.


Ben jij nog op zoek naar een goede foundation en wil je daar gerust in investeren? Dan is de Luminous Silk Foundation van Giorgio Armani misschien wel iets voor jou. Deze fond de teint geeft een heel natuurlijk en glowy effect. Daarnaast kan je hem makkelijk opbouwen, mocht je last hebben van wat roodheden of andere imperfecties.

Dat deze foundation voor bijna iedereen geschikt is, bewijzen Meghan Markle en Kylie Jenner, die twee totaal verschillende types zijn. Zo gaat Meghan steevast voor een heel natuurlijke look terwijl Kylie net fan is van een iets meer dekkend effect. En toch zijn beide dames fan van dit beautyproduct.

Luminous Silk Foundation


Het is al langer geweten dat de Luminous Silk Foundation een favoriet is van de hertogin van Sussex, maar in een recente video op het YouTubekanaal van Kylie blijkt dat ook zij alleen maar lof heeft voor het product. ‘Ik ben dol op deze foundation en het effect dat hij heeft op mijn huid’, aldus de realityster. Last but not least is ook beautyredactrice Charlotte enthousiast. Zij is vooral lovend over de lichte textuur en het naturelle effect van de fond de teint.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Enige minpuntje? Zoals de merknaam al doet vermoeden, gaat het niet om de goedkoopste foundation op de markt. Voor een flesje van 30 ml betaal je 52 euro. Wel kom je er een hele tijd mee toe, want je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig. In haar tutorial gebruikt Kylie vier pompjes, maar ook met twee tot drie keer duwen, heb je genoeg om je gelaat mooi te egaliseren.

 De Luminous Silk Foundation van Giorgio Armani is onder andere verkrijgbaar bij De Bijenkorf.
Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '