https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Kate Bosworth ontwerpt voor Topshop

Wij zijn niet zo tuk op willekeurige actrices/popsterren turned designers. Tenzij het goed gedaan wordt, natuurlijk. Kate Bosworth werkte voor de tweede keer op rij samen met Britse keten Topshop en het resultaat is pretty cool!

Kate Bosworth voor Topshop, dat zijn mooi gesneden minimalistische stukken met hier en daar een vleugje rock 'n' roll. Zo ontwierp de actrice een leren T-shirt, een perfect wit hemd met ritsdetail en een asymmetrische zilveren rok. Hot!

De collectie leent zich perfect tot mixen & matchen. Er zijn genoeg broeken, rokken, tops, sweaters en shirt dresses om je even zoet te houden. Tel daar nog coole schoenen en accessoires bij – een pilotenbril met regenboogglazen en laklederen riem bijvoorbeeld – en je weet waar je je volgende totaallook moet halen.

Topshop

Volgens Kate is de collab "een verlenging van haar eigen esthetiek, een mix van mannelijk en vrouwelijk, met sterke lijnen." Zelf houdt ze het meest van de witte Topshop-stukken: "Wit is superchique, vooral in de herfst."

Genoteerd!

Shop de hele collectie hier

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content