https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Minimalistisch en stijlvol met een streepje humor.

LOVE: wij zijn fan van de minimalistische juweeltjes van Jukserei

Accessoires maken een outfit helemaal af, en in de eeuwige zoektocht naar het perfecte juweel botsten we op Jukserei, een Berlijns juwelenlabel met Deense roots. Minimalistisch en stijlvol met een streepje humor? We love!


Jukserei werd in 2012 opgericht door Deense modeontwerpster Chanette Anderson. Het doel van het juwelenlabel: tijdloze stuks maken, helemaal nikkelvrij en gemaakt uit .925 Sterling Silver, verguld met 24K goud of 18K rose gold. En toch zijn de prijzen meer dan schappelijk.

 

 

Begin dit jaar kwam Jukserei nog met de enorm populaire Croissant Collection, en ook hun nieuwste zomercollectie is prachtig. Grafische vormen vervaardigd uit edele metalen met een speelse twist is ook bij deze collectie het uitgangspunt. Onze favorieten? De Merge Ring, Swing Necklace en Marina Ear Stud.

Merge Ring


€ 39 – Shop hier.

Swing Necklace


€ 75 – Shop hier.

Marina Ear Stud


€ 28 – Shop hier.

 

[td_smart_list_end]

 

Jukserei Temporary Shop


Ben je deze zomer in Berlijn? Spring dan zeker binnen in de tijdelijke shop (Choriner Str. 6) van het juwelenlabel. Je kan er elke vrijdag (12u-18u) en zaterdag (12u-16u) terecht om te passen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten