Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Ivyrevel

De shop wordt gesteund door de H&M group

Je volgende online obsessie: de gloednieuwe webshop Ivyrevel

Een online shopverslaving? Stop dan snel met lezen, want de nieuwe webshop waaraan we je willen voorstellen, zal je serieus in verleiding brengen. Ivyrevel werd zopas gelanceerd en biedt 'luide, extraverte mode met vrouwelijke silhouetten en veel attitude' aan. 

Alle stukken op Ivyrevel.com worden in een kleine oplage aangeboden, waardoor het aanbod erg veranderend is en de kleren relatief uniek zijn. Daarnaast worden de stukken ontworpen op basis van data-analyses van het koopgedrag van de online shoppers. Zo kan Ivyrevel snel reageren op de voorkeuren van de klant. De H&M group – moederbedrijf van merken zoals & Other Stories, Monki en natuurlijk H&M zelf – gelooft alvast in het project, want zij steunen Ivyrevel als investeerder en op vlak van productie en strategie.

 

Het nieuwe modemerk zal enkel online verkrijgbaar zijn en opent dus geen fysieke winkels. Op de shop vind je kledij, lingerie, zwemkledij, tassen, schoenen en juwelen aan prijzen die grotendeels – behalve in die twee laatste categorieën – onder € 100 blijven. Wij hebben ondertussen het signature Ivyrevel-shirt al in ons winkelmandje zitten. Oké, het bomberjasje ook. Oeps?

 

 

Ivyrevel

T-shirt – € 35,95 / Jasje – € 94,95

 

 

Meer mode:

 

13 van de mooiste bikini's die ons doen verlangen naar de zomer

De populaire Adidas Stan Smith-sneaker krijgt een retro make-over

Weekday opent eerste winkel in België

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '