Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: farahdhukai

Even wrijven en klaar

Is knoflook je redder in nood als je een puistje hebt?

Instagram is de plaats om beautytrends te ontdekken. Beautyvlogger Farah toont ons op haar account dé oplossing tegen een puistje en er komt zelfs geen concealer aan te pas. Gewoon even wrijven met een stukje knoflook (je leest het goed) en weg zijn je oneffenheden.

Het is bovendien niet de eerste keer dat Farah experimenteert met een groente in haar make-uproutine. Zo gebruikt ze een ui om de haargroei van haar wenkbrauwen te stimuleren. Nu bestrijdt ze met knoflook haar puistjes.
 

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Aangezien knoflook een redelijk sterke geur heeft, lijkt het ons niet ideaal. Toch blijkt dit vreemde trucje wel te werken. Je wrijft voor je gaat slapen even over je puistjes en tegen de ochtend zijn ze helemaal uitgedroogd. Je collega’s hebben er dus geen last van, maar je lief moet misschien wel een nachtje op de bank slapen.
 

Pas wel op als je de truc zelf uitprobeert. Merk je dat je huid slecht reageert op de knoflook? Spoel je gezicht dan meteen met water, en laat de groente een volgende keer maar in de keuken liggen.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '