Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© giphy.com

To the rescue!

Is dit dé oplossing tegen kaalgeplukte wenkbrauwen?

In Korea durven ze nogal eens te experimenteren met beautyproducten, en soms komt daar een pareltje uit. Voor wie net wat té enthousiast is geweest met het wenkbrauwpincet, is deze getinte wenkbrauwgel alvast een ideale oplossing.

Misschien heb je van nature weinig wenkbrauwhaartjes of misschien ben je net wat te ijverig geweest met je wenkbrauwpincet? Een ding is zeker: het is moeilijk om met make-up een mooie wenkbrauw te tekenen als je maar een magere basis hebt.

 

 

A video posted by EMI (@moderobe_emi) on

 

De getinte wenkbrauwgel van het Koreaanse beautymerk Etude House is er eentje waar héél veel wenkbrauwen blij van zullen worden. Hoe het werkt? Je brengt de gel aan in de vorm die je wilt en je laat die vervolgens minstens twee uur intrekken. Na de wachttijd 'peel' je de gel er in één vlotte beweging af. Wat overblijft is een getinte huid die er echt als een reallife wenkbrauw uitziet. Echte Cara brows krijg je er natuurlijk niet van, maar je creëert er wel een mooie basis mee.

 

Imgur-gebruikster Zeldaf testte de gel zelf en liet stap voor stap zien hoe het product haar wenkbrauwen een minimake-over gaf. Wij zijn fan van het resultaat: zo natuurlijk!

 

Wenkbrauwgel

 

Het effect van de gel zou zo'n drie dagen mooi blijven voor je hem opnieuw moet aanbrengen. Gelukkig kan je de gel kopen voor een erg vriendelijk prijsje – al zal je er even op moeten wachten, want hij komt dus all the way van Korea.

 

Lees meer:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '