https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Pexels

Van tijdloze looks tot gedurfde keuzes.

HOROSCOOP: dit is het bruidskapsel van je dromen volgens jouw sterrenbeeld

Losse golvende lokken, een vlecht of een dot? En mét haarband of speld, of zonder? Wat je bruidskapsel betreft, heb je keuze te over en dat is voor eeuwige twijfelaars een vervelende zaak. Misschien weten de sterren wel raad…


Meer weddingcontent? Lees hier al onze artikels rond trouwen of laat je inspireren door ons weddingmoodboard op Pinterest!

Steenbok (22 december – 19 januari)


Het teken: traditioneel, tijdloos, een classic beauty. Je houdt ervan om de touwtjes in handen te hebben en komt graag netjes voor de dag.

De stijl: kies voor een eenvoudig kapsel dat de tand des tijds zal doorstaan.

Waterman (20 januari – 19 februari)


Het teken: eigenwijs, uniek, met een voorliefde voor kleuren en originele accessoires. Tradities of rituelen kunnen je naar alle waarschijnlijkheid gestolen worden en je ziet jezelf als een free spirit.

De stijl: je hebt oog voor trends, maar bent liever een trendsetter dan ze slaafs te volgen. Probeer zeker verschillende kapsels uit voor je de knoop doorhakt.

Vissen (20 februari – 20 maart)


Het teken: dromerig, spiritueel en liefhebber van bloemen. Vissen houden van romantische sprookjeshuwelijken.

De stijl: bohemian. Denk: bloemen of romantische golven in het haar. Alles wat jouw dromerige natuur het best in de verf zet.

Ram (21 maart – 20 april)


Het teken: aangezien je een avonturier bent, hou je van een stijl die weinig onderhoud vergt en looks die tegen een stootje kunnen.

De stijl: voor je huwelijksdag verkies jij een krachtige look. Elegant, maar zonder tierlantijntjes.

Stier (21 april – 20 mei)


Het teken: Stieren staan erom bekend luxepaarden te zijn. Jij houdt van dingen die comfortabel en sensueel aanvoelen, maar niet te ingewikkeld zijn.

De stijl: hoewel het niet over-the-top mag zijn, wil je wel graag opvallen met je kapsel. Een niet alledaagse haarstijl voor bruiden, zoals een casual top knot, is dan ook zeker een mooie keuze. Stervormige parelspelden maken het plaatje af.

Tweeling (21 mei – 21 juni)


Het teken: flirty & fun, zo kan je jouw karakter het best omschrijven. Jij bent van alle sterrentekens veruit het meest sociaal en vindt het dan ook helemaal niet erg om op je feest met vrienden en familie te babbelen. Jij wil dan ook graag een makkelijk bruidskapsel.

De stijl: eerlijk? Jij kan elke stijl aan. Van een golvende bob tot een hoge paardenstaart: you’ll rock them all.

Kreeft (22 juni – 22 juli)


Het teken: traditioneel, vrouwelijk en romantisch. Jij bent een liefhebber van vintage looks die alle gasten, van 8 tot 88 jaar, kunnen smaken.

De stijl: nonchalante beach waves afgewerkt met een haarband – liefst bezet met parels – is een look die jou vast en zeker prachtig zal staan.

Leeuw (23 juli – 23 augustus)


Het teken: jij ademt zelfvertrouwen uit en kan dan ook stijlen aan die voor velen te gedurfd zouden zijn. Omarm je innerlijke leeuw!

De stijl: een double bun met minimalistische schuifspelden is modern, sexy en glamoureus, maar ook een tikkeltje speels en matcht daarom perfect met jouw persoonlijkheid.

Maagd (24 augustus – 23 september)


Het teken: perfect in al z’n eenvoud. Je bent heel erg bezig met je uiterlijk en kiest liever voor iets eenvoudigs dan een look die na een uurtje op de dansvloer helemaal is verpest.

De stijl: strakke kapsels met een origineel detail passen het best bij jouw karakter en sterrenteken.

Weegschaal (24 september – 23 oktober)


Het teken: op en top vrouwelijk, maar ongecompliceerd. Weegschalen zijn steeds piekfijn uitgedost. Jouw bruidskapsel moet dus zeker complementair zijn met je jurk zodat alles mooi in harmonie is.

De stijl: ga voor losse, golvende lokken met een middenscheiding. Symmetrie doet jouw hart sneller slaan.

Schorpioen (24 oktober – 22 november)


Het teken: sexy en mysterieus. In de ogen van velen ben je zelfs een femme fatale. Je houdt ervan om in controle te zijn en weet hoe je je vrouwelijkheid moet uitspelen.

De stijl: vergroot het mysterie door voor een kapsel te kiezen met lokken rond je gezicht om je achter te verstoppen. Een sluier is ook altijd een goed idee.

Boogschutter (23 november – 21 december)


Het teken: als boogschutter doe je niets liever dan de wereld rondreizen. Je wil dan ook graag zoveel mogelijk elementen van andere culturen in je stijl integreren. Hoe opvallender, hoe liever!

De stijl: je bent een durver, een avonturier. Wees dan ook avontuurlijk met je kapsel. Ga voor een unieke look die je zelden aan het altaar ziet. Of nog beter: switch doorheen de dag van kapsel en trakteer je gasten op twee totaal verschillende looks.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content