Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Wondermooi in wit

Hoe draag je een witte broek?

Velen dragen hun witte broek volledig fout! Gedaan met te strakke broeken waarin je slip of string duidelijk zichtbaar is. Tijd om de stijltips van dit basistuk eens op te frissen.

Een klassieker in alle zomercollecties is toch wel de witte broek. Elke zomer duikt dit item weer naar boven in allerlei vormen en stoffen. Maar oh zo velen dragen ze volledig fout!

Tijd voor een korte opfrissing:

  • Let erop dat de stof niet te veel doorschijnt en dat je ondergoed niet aftekent. Onze tip is een naadloze, huidskleurige slip of string.
  • Wil je een chique look creëeren, ga dan voor een witte broek in een linnen stofje. Let wel op dat de broek perfect gestreken is, anders komt het eerder slordig over!
  • Voor een moderne up-to-date look, kies je resoluut voor de katoenen versie.
  • De jeanslovers vinden ongetwijfeld hun gading tussen de witte jeansvarianten.
  • Klassevol voor het werk doe je met een wit broekpak. Combineer het met een fleurig topje of romantische bloese. Ook de combinatie met zwart is hot deze zomer!
  • Voor een eye-catching effect, kleed je helemaal in het wit en maak je look af met kleurrijke accessoires. Een extra-large ketting, brede riem of handtas met franjes zijn weer helemaal in deze zomer.
  • Voor een marine look, combineer de witte broek met een gestreepte top, blauwe blazer en een paar toffe sneakers. Op en top sporty!

Wist je dat een witte broek minder slank kleedt dan de zwarte versie? Hou bij de keuze van je witte broek dus ook rekening met je figuur:

Ben je niet al te groot, maar slank...

kies dan voor een wijde broek met een leuk hakje eronder. Kies wel een model met een hoge taille, zodat je langer lijkt. Vermijd heupmodellen.

Ben je niet al te groot en iets zwaarder...

ga dan voor een smalle of rechte broek. Vermijd de wijde modellen, want die doen je net zwaarder lijken dan je in feite bent. Vooral jeans en katoen zijn jouw stofjes deze zomer.

Een platte bips?

Kies dan voor een witte broek met achterzakken met klepjes. Zo krijg je meteen een flinke boost.

Lange benen?

Dan kan jij een 3/4 broek aan! Afwerken met leuke sneakers of fleurige sandaaltjes en je bent klaar voor een dagje shoppen.

Laat je creativiteit de vrije loop en experimenteer! We zijn alvast benieuwd naar jouw creaties!

Hier alvast enkele shoppingtips:

 

 

 

Wijd model 3 Suisses 
65,00 euro

 Hoge taille Mango
34,90 euro

 Witte jeans H&M 
39,90 euro

 

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '